CRNO-BELI DRŽE SUDBINU U SVOJIM RUKAMA: Ovo Partizanu TREBA za prvo mesto u grupi, a evo šta mora da se desi da bi ISPAO!

Autor:

Sport

14.10.2022

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli se nalaze na dobrom putu da po drugi put u nizu prezime u Evropi.

CRNO-BELI DRŽE SUDBINU U SVOJIM RUKAMA: Ovo Partizanu TREBA za prvo mesto u grupi, a evo šta mora da se desi da bi ISPAO!

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana su u razmaku od sedam dana dva puta savladali Keln i tako zaseli na čelo grupe D Lige konferencija.

Izabranici Gordana Petrića posle četiri odigrana kola imaju osam osvojenih bodova, tri više od drugoplasirane Nice i četiri od Kelna i Slovackog.

Do kraja takmičenjima crno-belima su ostali dueli protiv francuskog i češkog predstavnika.

Partizan drži sve u svojim rukama i da bi obezbedio plasman u nokaut fazu takmičenja dovoljno mu je da osvoji samo jedan bod u naredna dva meča.

Republika

Foto: Starsport

Novi ljubimac Grobara... Gordan Petrić

Krenimo redom...

Ukoliko crno-beli zabeleže dva trijumfa obezbediće prvo mesto u grupi i direktan plasman u osminu finala Lige konferencija.

Ukoliko Parni valjak zabeleži oba remija, takođe će osvojiti prvo mesto u grupi.

Ukoliko remiziraju sa Nicom, a savladaju Slovacko i na taj način će osvojiti prvo mesto u grupi.

Ukoliko Partizan remizira sa Nicom, a izgubi od Slovackog, osvojiće prvo ili drugo mesto u grupi, u zavisnosti od ostalih rezultata.

Pobeda nad Nicom, a poraz od Slovackog, takođe će doneti prvo mesto ekipi Partizana, dok će trijumf protiv Čeha, a neuspeh protiv Francuza crno-belima doneti prolazak dalje, a sa koje pozicije zavisilo bi od ostalih rezultata u grupi.

Ukoliko ekipa Gordana Petrića zabeleži oba poraza, neće držati sudbinu u svojim rukama i sigurno neće biti prvi. Što se tiče drugog mesta, ono će zavisiti od ostalih rezultata.

Sve u svemu, Partizan se nalazi u sjajnoj poziciji i drži sudbinu u svojim rukama. Naravno, cilj će biti osvajanje prvog mesta, koje donosi direktan plasman u osminu finala trećeg po snazi evropskog takmičenja.

Crno-beli će protiv Nice igrati 27. oktobra na Azurnoj obali, a sedam dana kasnije dočekaće Slovacko u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading