REALNOST ILI POTCENJIVANJE? Zvezda u meč sezone ulazi u PODREĐENOM položaju!

Autor:

Sport

13.10.2022

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I to posle velike pobede od 4:1 u Beogradu.

REALNOST ILI POTCENJIVANJE? Zvezda u meč sezone ulazi u PODREĐENOM položaju!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće Ferencvarošu u meču četvrtog kola grupne faze Lige Evrope (četvrtak, 21.00).

Četa Miloša Milojevića savladala je mađarski tim na Marakani rezultatom 4:1, ali i pored dominacije u Beogradu, kladionice su pred meč u Budimpešti kao favorita istakli Ferencvaroš.

Prosečna kvota na pobedu mađarskog tima je 2.30, na remi je 3.50, dok trijumf Zvezde plaća kvotom 2.90.

Da li je ovo realnost ili potcenjivanje? To ostavljamo vama da procenite, a epilog ćemo saznati po završetku meča. Jedno je sigurno, crveno-beli u meč sezone ulaze u podređenom položaju.

Republika

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

 

Ipak, šef struke Miloš Milojević, veruje da će Zvezda u vatrenoj atmosferi ipak moći do pobede:

Mislim da to što smo navikli da igramo pred tom atmosferom može da bude plus više jer momci nisu igrali samo kod kuće par godina. Čuli smo sve najbolje o atmosferi ovde, nadam se da će biti fudbalska i da će svi moći da uživaju. Ferencvaroš je dobar u tranziciji, brzi su napred. Moramo to da neutrališemo. Sad krećemo od nule, moramo da ponovimo iste stvari, možda čak i bolje - rekao je Milojević, pa dodao:

- Ne mogu pre utakmice da se zadovoljim nerešenim rezultatom. To nije u mom karakteru, ni u karakteru kluba, igrača. Svaku utakmicu idemo na pobedu. Nekada možete da budete zadovoljni bodom. Sada ne. Ne zato što smo ih dobili 4:1, poštujemo ih... Jednostavni nije u DNK kluba. Ne mogu ni sa sinom da igram i da pristanem na 0:0 rezultat.

Kompletnu konferenciju za medije Miloša Milojevića možete pročitati OVDE, a ni u Mađarskoj Zvezda neće biti bez podrške navijača. "Delije" su krenule put Budimpešte, a plan i program navijača tima sa Marakane možete pronaći OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading