LEGENDE SAVIĆ I FILIPOVIĆ OPTIMISTI PRED GOSTOVANJE FERENCVAROŠU: Zvezdo, pobedi Fradi i u paklu Budimpešte!

Autor: V. ZOGOVIĆ - M. STEFANOVIĆ

Sport

13.10.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimci Delija veruju u trijumf.

LEGENDE SAVIĆ I FILIPOVIĆ OPTIMISTI PRED GOSTOVANJE FERENCVAROŠU: Zvezdo, pobedi Fradi i u paklu Budimpešte!

Foto: Starsport

Zoran Filipović i Dušan Savić

Fudbaleri Crvene zvezde večeras (21.00, Arena sport 1 i RTS 1) gostuju Ferencvarošu, a klupske legende Dušan Savić i Zoran Filipović, akteri i strelci u epskom dvomeču u Kupu pobednika kupova 1975, optimisti su da će i u paklu Budimpešte, u okviru četvrtog kola H grupe, biti izvojevana pobeda.

Crveno-beli, podsetimo, u prethodnoj rundi Lige Evrope ubedljivo su savladali Mađare na Marakani (4:1), osvojivši prve bodove u tekućoj sezoni.

- Verujemo svi u pobedu Zvezde, nadam se da će uspeti da ponove rezultat iz prvog meča iz Beograda. Bilo bi odlično kada bi uspeli. Posebno jer je crveno-belima ovo odlučujući duel za proleće u Evropi. Ukoliko bi slavili, imali bi velike šanse da obezbede prolaz dalje. Svakako da neće biti lako u Budimpešti, ali ja verujem u izabranike Miloša Milojevića, koji igraju sve bolje i bolje iz meča u meč - kaže Dule Savić za Republiku.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Dušan Savić

Prošlog četvrtka Zvezda se ujedno revanširala Fradiju za jednu od najbolnijih eliminacija u istoriji, a eventualni trijumf večeras bio bi svojevrsni šlag na torti.

- Ovo je idealna prilika da se revanširamo za taj nesrećni poraz i kasnije eliminaciju. Baš je dobra prilika, voleo bih, naravno. Svaka utakmica je priča za sebe, fudbal je nepredvidiva igra. Činjenica je da nisam očekivao onako ubedljivu Zvezdu u prvom meču, što me hrabri da može da se suprotstavi Ferencvarošu i u njegovoj kući gde domaći navijači prave sjajan fudbalski ambijent. Zvezda ima dovoljno kvaliteta u ekipi da napravi rezultat koji bi dobrodošao čitavom našem fudbalu, a nadam se i da će Partizan uspeti i da će Srbija imati dva kluba koja će prezimiti u Evropi - poručuje Zoran Filipović za naš list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading