LEGENDA PARTIZANA JASNA: Ova generacija će postići uspeh poput Njukasla, vidim to u njima! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.10.2022

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jake reči i predviđanja čuvenog čuvara mreže.

Gost nove epizode Partizanovog podkasta bio je proslavljeni golman, a sada sportski direktor crno-belih, Ivica Kralj.

Malo je poznat podatak da je Partizan, zaključno sa istorijskom pobedom u Kelnu, svega tri puta u istoriji pobedio timove iz “lige petice” na njihovom terenu, a upravo je Kralj maestralnim odbranama bio taj koji je “razbio maler” i upisao prvu takvu pobedu protiv Njukasla 2003. godine.

Razgovor je tekao u opuštenoj atmosferi dok su se igrači Partizana pripremali za utakmicu protiv nemačkog Kelna. Sportski direktor je uživao u onome što je mogao da vidi, te apostrofirao sjajnu formu u kojoj se nalazi Aleksandar Popović, jedan od junaka pobede u Kelnu.

U nastavku razgovora istakao je da se nada da će navijači prepoznati momenat da pruže podršku Gordanu Petriću i igračima u četvrtak od 18:45 časova, a stigao je i da otkrije recept za prolaz grupe reprezentacije na Mundijalu u Kataru.

Za kraj, istakao je da crno-beli na proleće neće biti oslabljeni, već pojačani, te da se nada da ćemo i posle zime uživati u evropskom fudbalu!

Na početku teksta čeka vas ceo intervju sa legendarnim golmanom, a sada sportskim direktorom Partizana, Ivicom Kraljem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading