PORODIČNA TRAGEDIJA BIVŠEG IGRAČA ZVEZDE! Poruka koja slama srca, uz sliku kovčega: "Volim te, moj anđele"!

Autor:

Sport

12.10.2022

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško je podneo gubitak.

PORODIČNA TRAGEDIJA BIVŠEG IGRAČA ZVEZDE! Poruka koja slama srca, uz sliku kovčega: "Volim te, moj anđele"!

Foto: Starsport

Napadač Crvene zvezde Ohi

Velika porodična tragedija zadesila je Ohija Omoidžuanfa.

Ohijev nećak, za kog je bivši napadač Crvene zvezde bio veoma vezan, preminuo je i prerano napustio svet.

Smrt mališana po imenu Elija pogodila je Ohija koji je na svom Instagram profilu objavio fotografiju kovčega sa porukom koja slama srca.

San je bio da odrastete zajedno, da doživite uspone i padove, da u teškim vremenima uvek imate jedno drugo. Ali nije tako ispalo, Elija nam je prerano oduzet, ali će zauvek živeti u našim srcima. Volim te moj anđele, počivaj u miru - napisao je Ohi, uz fotografije na kojima je kovčeg sa telom njegovog prerano preminulog sestrića, kao i fotografije na kojima je i njegov mali brat.

 

 

Ohi Omoidžuanfo je na Marakani proveo samo šest meseci, osvojio je duplu krunu, a za Zvezdu je na 24 utakmice postigao 12 golova. Ove sezone je u Brondbiju odigrao četiri utakmice i postigao dva gola uz asistenciju.

U Crvenu zvezdu stigao je iz Moldea kao ogromno pojačanje jer je u dresu ovog kluba na ukupno 106 utakmica postigao 61, a namestio 14. Igrao je Ohi i za Stabek, Lilstrem i Jerm, a ukupno je u karijeri na 366 mečeva dao 144 gola i dodao još 38 asistencija.

Za reprezentaciju Norveške odigrao je samo 45 minuta i to u prijateljskoj utakmici protiv Švedske 2017. godine koja je završena 1:1. Pored duple krune sa Zvezdom, osvojio je titulu i Kup u Norveškoj u dresu Moldea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading