Ode stub odbrane Crvene zvezde? Mrkela poručio: Teško ćemo ga zadržati!

Autor:

Sport

06.10.2022

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se dobra ponuda u januaru!

Ode stub odbrane Crvene zvezde? Mrkela poručio: Teško ćemo ga zadržati!

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović i Strahinja Eraković

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela istakao je nakon trijumf nad Mađarima da će srpski šampion teško zadržati Strahinju Erakovića u januaru, pod uslovom da nastavi sa dobrim partijama:

Republika

Foto: Starsport

Mitar Mrkela

- Eraković je fenomenalan igrač. Pričao sam već, odbili smo ponudu od 6.000.000 za 50 posto prava. Za koliko novca bismo ga trenutno pustili je više pitanje za generalnog direktora, on je bolji sa parama od mene. Ako nastavi ovako, a ovo je bila utakmica gde je demonstrirao klasu, biće teško zadržati ga u januaru.

Republika

Foto: Starsport

Strainja Eraković

- Odigrali smo jednu fenomenalnu utakmicu i posle dužeg vremena smo se vratili u jednu prepoznatljivu formu koju smo imali pre Haife. Posle Trabzona kada sam davao izjavu, rekao sam da ništa nije gotovo u ovoj grupi, da imamo odličan tim i odlične igrače koji su sposobni da Zvezdi donesu novo evropsko proleće- rekao je Mrkela, a prenosi "Mozzartsport".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading