ZA ANALE: Haland postavio rekord koji NIKO nikada neće oboriti!

Autor:

Sport

03.10.2022

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je neverovatan.

ZA ANALE: Haland postavio rekord koji NIKO nikada neće oboriti!

Foto: Tanjug/AP

Mančester siti je u velikom gradskom derbiju savladao Junajted sa 6:3, a za Građane je ponovo blistao Erling Haland koji je utakmicu završio sa tri postignuta gola i dve asistencije.

Norveškom napadaču je to bio već treći het-trik u ovoj sezoni Premijer lige čime je oborio veliki rekord.

Naime, on je postao fudbaler kome je najmanje utakmica trebalo da stigne do tri het-trika u Premijer ligi, tačnije, takav poduhvat napravio je za samo osam utakmica. Jasno je da će ovaj rekord teško biti oboren.

 

 

Koliko je Haland nadmoćan, govori da je prethodni rekorder, Majkl Oven, do tri het-trika u Premijer ligi stigao tek posle 48 utakmica.

Ono što je još zanimljivije, jeste da se Haland već sad izjednačio sa Kristijanom Ronaldom po broju het-trikova, s tim što je Portugalac odigrao čak 224 utakmice više od napadača Sitija u Premijer ligi.

Norvežanin je po tri gola postigao protiv Kristal Palasa, Notingem Foresta i Mančester junajteda, a u svim tim mečevima Siti je bio domaćin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading