NESTAO! Vučela DIGAO RUKE od Partizana: Od Milorada Vučelića ni traga ni glasa već 17 dana (FOTO)

Autor:

Sport

02.10.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik fudbalskog kluba kao da je u zemlju propao otkako je izgubio fotelju u sportskom društvu crno-belih

NESTAO! Vučela DIGAO RUKE od Partizana: Od Milorada Vučelića ni traga ni glasa već 17 dana (FOTO)

Foto: Starsport

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić

Milorad Vučelić kao da je u zemlju propao! Predsedniku Fudbalskog kluba Partizan izgubio se svaki trag 15. septembra jer je u javnosti poslednji put viđen tog dana na utakmici Lige konferencija protiv Nice. Razlog za povlačenje u ilegalu mogao bi se tražiti u činjenici da je bila reprezentativna pauza, pa je "parni valjak" bio na raspustu.

Međutim, pre će biti da je stvarni razlog to što je na Skupštini Jugoslovenskog sportskog društva Partizan, održanoj 12. septembra, ostao bez rukovodeće funkcije, a na to mesto većinom glasova delegata izabran prvi čovek košarkaškog kluba Ostoja Mijailović.

Republika

Foto: Starsport

Milorad Vučelić na utakmici Partizana i Nice


ODUSTAO OD BORBE

Ako se Vučeli trag izgubio pre 17 dana, glasa od njega nema tri dana duže od pomenute kuknjave kada se samoproglasio da je i dalje predsednik JSD iako je Agencija za privredne registre obelodanila da se za pravnog zastupnika crno-bele porodice ubuduće smatra Mijailović.

Njegove poslednje reči čuli smo na toj konferenciji, dok je pored njega sedeo osvedočeni srbomrzac Rašo Vučinić, a gde je najavio nastavak borbe za sportsko društvo, čak i krivične prijave protiv suprotne strane. Otad se Vučelić nije oglašavao ni po jednom pitanju, a bilo je prilike.

Republika

Foto: Starsport

Milorad Vučelić

Pa makar i da kaže: "Biće bolje" posle sramne eliminacije od Radničkog iz Sremske Mitrovice na startu takmičenja u Kupu Srbije. Umesto predsednika, to je uradio direktor Miloš Vazura.


Da je digao ruke od Partizana, svedoči i to što je otkazao čak i svečanost potpisivanja ugovora sa jednim sponzorom koji je crno-belima trebalo da donese novac.
Republika

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Da li je ugovor potpisan iza zatvorenih vrata, nije poznato jer događaja, a ni saopštenja nije bilo.

Takođe, nije se udostojio da se pojavi na ispraćaju Radovana Radakovića, bivšeg golmana crno-belih, koji je izgubio bitku s opakom bolešću i sahranjen u petak u Beogradu.

ČEKAJUĆI ROĐENDAN

Ostaje nam da vidimo da li će se Vučelić pojaviti na današnjoj (19.00) utakmici 13. kola Superlige, u kojoj crno-beli dočekuju Vojvodinu. Ako i to propusti, više je nego jasno da se povukao u ilegalu i da ga klub ne zanima.

Novu priliku da stane uz svoje momke u najtežim trenucima predsednik FK Partizan imaće u utorak, kada crno-bela porodica bude proslavljala 77. rođendan, a zbog svega, čini se, u nikad težoj situaciji, bar po fudbalsku sekciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading