ISPRAVKA: Bajdenov gaf pogrešno protumačen, američki predsednik nije senilan! (VIDEO)

Autor:

Svet

01.10.2022

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika je 1. oktobra 2022. objavio tekst pod nazivom: "GOSPODINE PREDSEDNIČE...! Publika u šoku, Bajden zbunjen i izgubljen u sali...! Novi ispad prvog čoveka Amerike baš zabrinjava!" (VIDEO), koji prema analizi portala www.raskrinkavanje.me predstavlja dezinformaciju.

ISPRAVKA: Bajdenov gaf pogrešno protumačen, američki predsednik nije senilan! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Naime, Republika.rs je prenela video snimak Bajdena koji je bio u kancelariji Savezne agencije za upravljanje hitnim situacijama (FEMA) pričao o uraganu Ijan koji je protutnjao Floridom, a nakon što je završio svoj govor, američki predsednik skrenuo je na desno i krenuo prema okupljenima potpuno nesvestan poziva zvaničnice FEMA-e "gospodine predsedniče?!".

Prema analizama fekt-čekera ovo još "jedan pokušaj da se Džo Bajden predstavi kao senilni "deduška" koji ne zna gde je levo".

Naime, kako raskrinkavanje.me piše u svojoj analizi, "mediji po ko zna koji put, pokušavaju da ovaj, naizgled bezazlen i, na kraju krajeva - ljudski i empatičan čin, pripišu mentalnom stanju prvog čovjeka SAD. 

- Da li je ispoštovao saradnike? Izgleda da ne. Da li je OK to što se rukovao sa ljudima koji pokušavaju da pomognu milionima ugroženih na Floridi da prežive nalet uragana? Svakako da da - smatraju u svojoj analizi.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Petar

01.10.2022 17:33

Kakva drzava takav i predsednik !!!

Vladimir

01.10.2022 19:42

Tipična simbolika Amerike je Bajden, kao Zelenski u Ukrajini! Obojica "papagaji" svojih "mentora", koji će dovesti čovečanstvo u nestanak! Ako to želite - dobićete! I mi će mo stradati ali vas više biti NEĆE!

ZAvram

09.10.2022 20:06

@Vladimir - @Vladimir! Свака Вам част на коментару!