POVREDA MITROVIĆA ZASENILA GOLEADE: Trosar HET-TRIKOM utišao "Enfild", Čelsi u nadoknadi do pobede, Njukasl UNIŠTIO Fulam! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.10.2022

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrano je pet utakmica u okviru subotnjeg popodneva u Premijer ligi, a pobede su odneli Njukasl, Everton i Čelsi, dok su dve utakmice završene bez pobednika.

POVREDA MITROVIĆA ZASENILA GOLEADE: Trosar HET-TRIKOM utišao "Enfild", Čelsi u nadoknadi do pobede, Njukasl UNIŠTIO Fulam! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Leandro Trosar

Liverpul je posle samo 18 minuta gubio kod kuće sa 2:0 od Brajtona, uspeli su da preokrenu, međutim, Trosar trećim golov postavlja konačnih 3:3. Trosar je bio strelac dva gola, u 4. i 18. minutu, pa su stvari vrlo loše delovale po domaćina. Međutim, gol Firmina u 33. vraća nadu domaćima da mogu do pobede. Firmino je ponovo bio strelac, ovog puta u 54. minutu, a Vebster je autogolom ponovo doveo "Redse" u vođstvo. Ipak, u 83. minutu Trosar kompletira het-trik i ostavlja Liverpul bez još dva boda.

https://ok.ru/video/3914928622150

Mitrović se povredio, Čaloba dobio crveni karton, što je bilo dovoljno da Njukasl pregazi Fulam (4:1) i stigne do pobede. Almiron je bio dvostruki strelac, a golove su postizali i Vilson i Longstaf. Utešan gol za domaće je postigao Bobi Rid. Navijači domaće ekipe, baš kao i simpatizeri Srbije, mogu samo da se nadaju da povreda Mitrovića nije ozbiljnije prirode.

Čelsi je stigao do pobede u 90. minutu, evrogolom Galagera. Dva gola su viđena u prvom poluvremenu. Eduar je doveo domaće u vođstvo u 8. minutu, a na 1:1 je izjednačio Obamejang u 38, prvim pogotkom u dresu Čelsija. Kada je delovalo da će ekipe podeliti bodove, Konor Galager pogađa van šesnaesterca i donosi "Plavcima" tri boda.

https://ok.ru/video/3914919381574

Pobedu je zabeležio i Everton, na gostovanju Sauthemptonu (2:1). Golova nije bilo na kraju prvog dela igre, a onda u samo deset minuta su viđena tri gola. Aribo je u 49. doveo "Svece" u vođstvo, ali Everton preko Koudija i Meknila stiže do preokreta.

U petom meču popodneva, Bornmut i Brentford su odigrali nerešeno, bez golova.

Kolo se nastavlja večeras, a današnji program kompletiraju Vest Hem i Vulverhempton.

Standings provided by SofaScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading