DA LI STE SPREMNI ZA OKTOBARSKI SLOT FESTIVAL? Osvojite 4.000.000 dinara uz vaše omiljene slot igre u AdmiralBet-u!

Autor:

Sport

01.10.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ako niste stigli na Oktobarfest u Minhenu ove godine, skoknite do AdmiralBet sajta jer je kod njih oktobar mesec prave festivalske zabave!

DA LI STE SPREMNI ZA OKTOBARSKI SLOT FESTIVAL? Osvojite 4.000.000 dinara uz vaše omiljene slot igre u AdmiralBet-u!

Foto: AdmiralBet

U AdmiralBet je stigao Oktobarski Slot festival sa neodoljivim repertoarom u vidu vrhunske zabave i mnogo nagrada i bonusa, sa ukupnim fondom od čak 4.000.000 dinara. Dakle, baš svakog dana u oktobru čeka vas prava festivalska euforija!

Svi ljubitelji online slot igara kao i oni koji bi želeli da prvi put isprobaju svoju sreću i ludo se zabave, moći će da se priključe i uživaju u različitim slot turnirima na igrama najinovativnijih gejming provajdera, festivalskim izazovima i zanimljivim dnevnim zadacima.

Veliko otvaranje Oktobarskog Slot Festivala, rezervisano je za najpopularnije Pragmatic Play slot igre i nasumične nagrade koje padaju s neba svakog dana, pa igrači u bilo kom momentu mogu biti bogatiji za 500 dinara.

 

Pored toga, od ponedeljka 03. oktobra, na festivalu vas čekaju i različiti dnevni zadaci sa vrednim nagradama, bonusi na prvi depozit i mnoge druge promocije, a kompletan kalendar dešavanja možete pogledati ovde.

Ukoliko još uvek niste registrovani na AdmiralBet.rs sajtu, sada je pravi trenutak da to učinite kako biste mogli da se prepustite pravoj festivalskoj euforiju. Usput možete i da preuzmete bonus dobrodošlice za sve nove igrače, u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading