NOVI SKANDAL FAMILIJE RONALDO! Kristijanova sestra izvređala celu naciju: Portugalci su bolesni, bezdušni, glupi i nezahvalni!

Autor:

Sport

29.09.2022

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katja Aveiro oglasila se povodom kritika na račun njenog brata.

NOVI SKANDAL FAMILIJE RONALDO! Kristijanova sestra izvređala celu naciju: Portugalci su bolesni, bezdušni, glupi i nezahvalni!

Foto: Tanjug/AP

Razočarani Kristijano Ronaldo na utakmici Portugala i Španije

Kristijano Ronaldo bio je u danima za nama centralna figura u portugalskim medijima.

On je besan, posle poraza Portugala od Španije (0:1), otišao sa terena, te je, kao i svojovremeno u Beogradu, bacio kapitensku traku.

Portugalci su oštro osudili ovaj gest i ponašanje Ronalda koji nije odgovarao na brojne reakcije. Ipak, njegova sestra, Katja Aveiro, nije želela da ćuti.

- Ovo što se sada dešava me uopšte ne iznenađuje. Portugalci pljuju u tanjir iz koga jedu, uvek je bilo tako. Potrebno je da se pruži ruka i pomogne onima koji su uvek pružili ruku Portugalu. Ali Portugalci znaju da budu bolesni, zajedljvi, bezdušni, glupi i zauvek nezahvalni - napisala je na svom Instagram profilu Ronaldova sestra, ali je ubrzo obrisala objavu.

 

 

Familija Ronaldo u poslednje vreme često je predmet skandala, Kristijano ponavlja neprimerene gestove na terenu, a Portugalcima je, sva je prilika, preselo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading