PREGAZILO GA VREME! Udar portugalskih medija - Ronaldo ne sme da bude starter na Mundijalu (VIDEO)

Autor:

Sport

28.09.2022

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U centru pažnje na utakmici "navigatora" i Španije našao se Kristijano koji je propustio nekoliko prilika, a na kraju je bacio kapitensku traku.

PREGAZILO GA VREME! Udar portugalskih medija - Ronaldo ne sme da bude starter na Mundijalu (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Portugalski novinar Zek Louri izjavio je da fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo ne zaslužuje da bude starter u nacionalnom timu na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru.

"Navigatori" su izgubili od Španije 1:0 u poslednjem, šestom kolu A Lige nacija u direktnom duelu za plasman na završni turnir.

U centru pažnje portugalskih medija našao se Ronaldo, koji je propustio nekoliko prilika, a na kraju je bacio kapitensku traku.


- Nema baš nikakve logike da Ronaldo bude starter na SP. Ne kada su tu Rafael Leao, Pedro Neto, Žoao Feliks i mnogi drugi talentovani igrači koji čekaju svoje mesto. Još jedna loša utakmica za Ronalda - rekao je Louri.
Republika

Foto: Tanjug/AP

Razočarani Kristijano Ronaldo na utakmici Portugala i Španije

Portugalski mediji podsećaju da se Kristijano ove sezone nalazi u lošoj formi. Za "crvene đavole" je odigrao samo osam utakmica u svim takmičenjima ove sezone, a postigao je samo jedan gol.

Portugal će na Mundijalu igrati u grupi H sa selekcijama Urugvaja, Gane i Južne Koreje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading