EPSKA BRUKA PARTIZANA! Crno-beli ispali u prvom kolu Kupa Srbije: Radnički slavio posle jedanaesteraca u Sremskoj Mitrovici - "PARNI VALJAK" PROMAŠIO SVE (VIDEO)

Autor:

Sport

28.09.2022

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Gordana Petrića primili gol za izjednačenje u 92. minutu a potom poraženi na penale 2:0 od drugoligaša koji je trenutno 10. u Prvoj ligi Srbije.

EPSKA BRUKA PARTIZANA! Crno-beli ispali u prvom kolu Kupa Srbije: Radnički slavio posle jedanaesteraca u Sremskoj Mitrovici - "PARNI VALJAK" PROMAŠIO SVE (VIDEO)

Foto: FK Partizan/Sandić Foto

Detalj sa utakmice Radničkog i Partizana u Sremskoj Mitrovici

Epska bruka Partizana! Fudbaleri Radničkog iz Sremske Mitrovice na svom terenu izbacili su crno-bele posle penala rezultatom 2:0 (regularnih 90 minuta 1:1) u prvom kolu Kupa Srbije u fudbalu. 

Tragičari su bili Rikardo Gomeš kojem je golman Dragićević odbranio udarac, a Marko Živković pogodio prečku, dok je kapiten Slobodan Urošević šutirao pored gola. 

Poslednji koji je razočarao je Patrik Andrade pošto je Dragićević po drugi put izašao kao pobednik protiv igrača "parnog valjka".

Vicešampiona naše zemlje tokom jedanaesteraca u životu su držali Kovačević i Ristović pošto su daleko neprecizno šutirali.

Izabranici Gordana Petrića imali su sve u svojim rukama pošto su poveli u 18. minutu kada je Fuseni Dijabate iskoristio višak na levoj strani, vratio loptu do Patrika Andradea, a ovaj sa 16 metara pogodio mrežu.

Činilo se da su Slobodan Urošević i saigrači obezbedili drugu rundu, a onda šok u 92. minutu i izjednačenja domaćina!

Usledio je napad Ristovića po levoj strani, a potom i povratni pas na drugu stranu, a tamo je sam kao dug stajao Marinković i udarcem iz prve matirao Lukača!

Radnički je inače u drugoligaškom karavanu tek 10. na tabeli sa samo dve pobede i po četiri remija i poraza uz 10 osvojenih bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading