SADA JE KRAJ! Italijan prozvao Ronaldo: Kristijano, vreme je za PENZIJU (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

28.09.2022

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski mediji i navijači okrivili su asa Mančester junajteda za poraz od Španije (1:0) u meču divizije A Lige nacija.

SADA JE KRAJ! Italijan prozvao Ronaldo: Kristijano, vreme je za PENZIJU (VIDEO/FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Razočarani Kristijano Ronaldo na utakmici Portugala i Španije

Bivši italijanski fudbalski reprezentativac Antonio Kasano poručio je Portugalcu Kristijanu Ronaldu da je vreme da okonča igračku karijeru, prenose italijanski mediji.

Portugalski mediji i navijači okrivili su asa Mančester junajteda za poraz od Španije (1:0) u meču divizije A Lige nacija.

Napadač "crvenih-đavola" je bio jedan od najgorih igrača na terenu, a po završetku meča je ljutito bacio kapitensku traku.


- Ronaldo bi u ovom trenutku trebalo da sebi da učini uslugu i da shvati da je vreme za kraj karijere ako više ne možeš da budeš na određenom nivou. Osvojio si sve, fenomen si. Sada je vreme za kraj - rekao je Kasano, koji je igračku karijeru okončao pre tri godine.
Republika

Foto: Tanjug/AP

Antonio Kasano u dresu Sampdorije

Kristijano Ronaldo (37) je za reprezentaciju Portugala odigrao 191 meč i postigao je 117 golove, OVDE pročitajte više o tome što mediji u njegovoj zemlji smatraju da ne bi smeo da bude starter na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading