ZA DVE GODINE 242 MILIONA! Predsednik Al Hilala objasnio zašto Ronaldo nije prešao u Saudijsku Arabiju (FOTO)

Autor:

Sport

27.09.2022

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano je želeo da napusti Mančester junajted u letnjem prelaznom roku jer nije hteo da igra u Ligi Evrope.

ZA DVE GODINE 242 MILIONA! Predsednik Al Hilala objasnio zašto Ronaldo nije prešao u Saudijsku Arabiju (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Napadač Mančester junajteda Kristijano Ronaldo (37) u letnjem prelaznom roku želeo je da napusti "crvene đavole" jer nije hteo da igra u Ligi Evrope.

Ipak, nije uspeo da ostvari svoj cilj, iako je imao rekordnu i bogatu ponudu iz Saudijske Arabije, a kako se spekulisalo Al Hilal nudio mu je 242.000.000 evra za dve godine.

 

 

Na kraju, kapiten reprezentacije Portugala ostao je na Old Trafordu, a predsednik kluba sa Bliskog istoka Fahad ben Nafel otkrio je zašto transfer nije realizovan.

- Da, pregovarali smo sa Ronaldom. Problem nije bio u novcu ili u principu, jer smo mi klub koji je sposoban da dovede najveće svetske zvezde. Međutim, odluka Arbitražnog suda nas je sprečila da registrujemo igrače. Nastavili smo pregovore uprkos toj kazni, ali smo odugovlačili sa ulaskom u završnu fazu pregovora, jer smo čekali da nam ukinu kaznu - rekao je Nafel.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ostao u Mančester junajtedu - Kristijano Ronaldo

Kristijano je do sada ove sezone odigrao osam utakmica u svim takmičenjima, postigao gol, ali ne dobija minuta kod Erika ten Haga pošto uglavnom ulazi sa klupe.

Za to vreme sa reprezentacijom čeka početak Svetskog prvenstva u Kataru, a ukoliko se situacija u klubu ne promeni, njegovo ime spominjaće se često u transfer spekulacijama u zimskom prelaznom roku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading