Grobari PROZIVALI Partizan zbog Radovana Radakovića!

Autor:

Sport

26.09.2022

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli se nedžentlmenski poneli prema bivšem asu.

Grobari PROZIVALI Partizan zbog Radovana Radakovića!

Foto: Starsport

Srbiju je u ponedeljak ujutru sačekala tužna vest, pošto je posle duže i teške bolesti u 52. godini života preminuo bivši reprezentativni golman Radovan Radaković.

On se poslednje dve godine, od kada mu je konstatovan difuzni tumor želuca, nalazio u teškoj finansijskoj situaciji, ali je izostala pomoć kluba u kome se on potpuno afirmisao - Partizana.

"Grobari" su u više navrata zamerali crno-belima što nisu izdvojili novac za pomoć Radakoviću, a umesto toga su samo "pisali apele" putem interneta.

Sredinom avgusta, kada je Radaković ponovo hospitalizovan, u javnost je isplivala informacija da on na računu ima tek oko 30 hiljada dinara, dok troškovi lečenja daleko premašuju taj iznos.

Podsetimo, ranije su bivši igrači Večitih rivala odigrali humanitarni meč "za Radovana", ali je "Parni valjak" propustio priliku da pomogne i zbrine svoju bivšu "jedinicu", kada je vodila svoju najveću životnu bitku.

Biografiju Radovana Radaković možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading