Depresija je OPAKI gost u sobi samoće!

Autor:

Sport

25.09.2022

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Bajerna i francuski reprezentativac Bendžamin Pavar kaže da je bio u depresiji tokom zatvaranja granica u jeku pandemije korona virusa, prenose francuski mediji.

Depresija je OPAKI gost u sobi samoće!

Foto: Starsport

On je istakao da zbog pandemije nije mogao da se druži sa prijateljima:

- U početku u mojoj glavi stvari nisu bile kako je trebalo da budu. Pričao sam sebi da to nije ništa i da će sve brzo da prođe. Međutim, kada vidiš da i dalje nije dobro moraš da reaguješ. Odlazio sam na treninge bez osmeha na licu. Budio sam se bez apetita, pokušao sam nešto da radim, kuvam ili gledam seriju, ali to mi je bilo dovoljno samo za nekoliko minuta- rekao je Pavar za "Parizijen".



- Ljudsko sam biće, kao i svi ostali. Iako imam divnu kuću sa teretanom, bio je potreban kontakt sa drugim ljudima. Ne volim reč depresija, ali to je bilo to. Izašao sam iz svega toga kao bolji čovek, bio sam usamljen, kao i drugi fudbaleri, ali sam morao da podignem glavu- dodao je francuski fudbaler.

Pavar (26) je preboleo koronavirus u martu ove godine. On je član Bajerna od 2019. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading