USPAVANKA U ČELAREVU: ČSK I Soko podelili bodove!

Autor:

Sport

25.09.2022

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sedmom kolu Područne lige Sombor, jedini susret bez golova odigran je u Čelarevu. Domaći ČSK je meč sa ekipom Soko odigrao bez pogodaka

USPAVANKA U ČELAREVU: ČSK I Soko podelili bodove!

Foto: ČSK Čelarevo

ČSK Čelarevo - Soko Nova Gajdobra

Domaća ekipa, predvođena trenerom Karakašem, pokušavala je od starta da nametne svoj stil, dok su gosti bili defanzivnije orijentisani i šansu su čekali iz kontri i polukontri.

Republika
 

U prvom poluvremenu viđene su samo dve šanse. Saračević je imao prvu priliku, a zatim je i šut Šovena odlično odbranio golman gostiju, Nemanja Crnčević. Slično je viđeno i u nastavku utakmice, a gosti su iz kontre mogli do pobede, međutim, Tankosić čuva mrežu domaće ekipe.

Republika

Foto: ČSK Čelarevo

ČSK Čelarevo-Soko Nova Gajdobra

Trener Karakaš nije bio zadovoljan izgubljenim bodovima.

Olako propušteni bodovi, iako smo bili bliži pobedi po broju šansi za postizanje pogotka u odnosu na  protivnika, sasvim je izvesno da nam problem predstavlja realizacija i ostaje nam da nastavimo da radimo i da se usmerimo u radu više na ovaj segment igre jer se pokazalo da tu imamo najvećih problema u samoj igri - izjavio je trener ekipe iz Čelareva.

Republika

Foto: ČSK Čelarevo

 

Kratak je bio i igrač Dušan Nemet:

- Nije izgledalo taktički dobro i kako smo zamislili - izjavio je Nemet.

Republika

Foto: ČSK Čelarevo

ČSK Čelarevo-Soko Nova Gajdobra

Ekipa iz Čelareva je posle prvih propuštenih bodova na svom terenu spala na peto mesto na tabeli dok je ekipa Soko zadržala osmu poziciju. Šansu za iskupljenje igrači trenera Karakaša imaće već u sledećem kolu, protiv Budućnosti u Mladenovu, dok će u Novoj Gajdobri gostovati ekipa Hajduka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading