SLOGI CEO PLEN: Golovima pred kraj oba poluvremena osigurana sva tri boda! (FOTO)

Autor:

Sport

25.09.2022

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedmo kolo Srpske lige Zapad donelo nam je duel između ekipa Sloge i Budućnosti koji je igran u Bajinoj Bašti. Na kraju meča gosti iz Arilja su krenuli kući bez bodova, rezultat je bio 3:0.

SLOGI CEO PLEN: Golovima pred kraj oba poluvremena osigurana sva tri boda! (FOTO)

Foto: Goran Pavlović

Obe ekipe su opreznije ušle u ovaj susret, nije bilo previše rizičnih dodavanja i ofanzivne igre. Prvi do prilike za gol dolaze gosti kada je lopta posle udarca glavom otišla pored golmana Golubovića.

Republika

Foto:  

Pokušavala je Sloga preko krila i brzih lopti u prostor da zapreti, ali nije bilo završnog šuta ka golu. Igrao se 44. minut kada su mnogi mislili da će se na pauzu otići bez golova na scenu stupa Almir Brunčević.

Napadač domaćih je udarcem iz kaznenog prostora savladao Rosića za 1:0. Na startu drugog dela igre Budućnost ulazi sa dva sveža igrača sa klupe, ali je Sloga odmah uzela loptu u svoj posed i u potpunosti je kontrolisala igru. Kako je vreme odmicalo obe ekipe su pokušavale da urade na terenu. Na sledeći gol, oko 150 gledalaca čekalo je pred sam kraj utakmice.

Sloga (Bajina Bašta) - Budućnost (Arilje) 3:0 (1:0)

Sloga: Golubović, Đoković, Dželebdžić (od 69' Lakušić), Kovač (od 60' Stojanović), Đukić, Arsić (od 83' Nikolić), Radojević, Savić (od 59' Filipović), Stevanović, Kostić, Brunčević.

Budućnost: Rosić, Lazović, Vučićević, Obradović, Nikolić, Beljić (od 67' Milivojević), Perović, Nedeljković (od 75' Munitlak), Božović, Tošić (od 46' Tomić), Stojadinović (od 46' Tošić (od 83' Vranešević).

Prvo je rezervista Milovan Filipović duplirao prednost u 89. minutu. Tačku na meč u poslednjim trenucima stavlja još jedan igrač sa klupe, Miloš Lakušić je postavio konačan rezultat na 3:0. Ovom pobedom Sloga je preskočila Ariljce i sada se nalazi na osmom mestu na tabeli, dok je ekipa Budućnosti spala na 10. mesto Srpske lige Zapad. U sledećem kolu ekipa Budućnosti će šansu da prekine niz od dva poraza tražiti na svom terenu protiv ekipe Sloge iz Požege, dok će igrači iz Bajine Bašte gostovati u Požarevcu ekipi Mladog radnika.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading