Partizanov rival našao trenera: Mitrova noćna mora, NAJURILI GA posle devet komada od velikana (FOTO)

Autor:

Sport

24.09.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protivnik crno-belih igra očajno i pored velikih dolazaka u letnjem prelaznom roku, a trenutno su osmi na tabeli u nacionalnom prvenstvu.

Partizanov rival našao trenera: Mitrova noćna mora, NAJURILI GA posle devet komada od velikana (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Aleksandar Mitrović

Engleski fudbalski trener Skot Parker vodio je Fulam u Premijer ligi u sezoni 2020/21 kada je londonski klub ispao i vratio se u Čempionšip.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Skot Parker

Ipak, u toj sezoni, nekadašnji vezista "mučio" je Aleksandra Mitrovića pošto ga je više vremena držao na klupi nego u startnih 11 i na kraju je Srbin dao samo četiri gola na 31 utakmici.

Skot je kasnije dobio otkaz u Bornmutu kada je izgubio 9:0 od Liverpula na Enfildu u povratničkoj sezoni u Premijer ligi, a uskoro bi mogao da nađe ponovo posao u ligama petice, i to u Francuskoj.

Naime, mediji u ovoj zemlji i Engleskoj prenose da je Parker posle odričnog odgovora Maurisija Poketina prvi kandidat da zameni Lucija Favra na klupi Nice.

Švajcarac očajno vodi ekipu, ima osam bodova u Ligi 1 i na 13. poziciji je posle osam kola, a u Ligi konferencija nema pobedu, tačnije u pitanju su dve nerešene.

Republika

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Detalj sa utakmice Nice i Partizana

Nica je dovela odlična pojačanja, pre svega sa Ostrva poput Kaspera Šmajhela, Arona Remzija, Nikole Pepea i Rosa Barklijam, a tu su i domaće snage poput Diopa i Laborda.

Podsetimo, Nica je nedavno odigrala 1:1 sa Partizanom u Beogradu u drugom kolu D grupe, a naredni meč dva tima biće na Azurnoj obali 27. oktobra od 18.45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading