NISAM DAO NIKAKVE DOKAZE, PONOVIO SAM ONO ŠTO SAM REKAO U EMISIJI: Dragiša Binić se oglasio nakon informativnog razgovora u Tužilaštvu! (FOTO)

Autor:

Sport

22.09.2022

09:16 >> 10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni srpski fudbaler Dragiša Binić podigao je buru u srpskoj javnosti nakon što je izneo šokantne informacije o nameštanjima u srpskom fudbalu.

NISAM DAO NIKAKVE DOKAZE, PONOVIO SAM ONO ŠTO SAM REKAO U EMISIJI: Dragiša Binić se oglasio nakon informativnog razgovora u Tužilaštvu! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Nakon velikog odjeka u javnosti, Binić je pozvan i na informativni razgovor u svojstvu građanina u Palatu pravde.

Reporteri Republike zabeležili su nekoliko fotografija ulaska Binića u zdanje Palate pravde, a iako se očekivalo da će detaljnije govoriti o svojim saznanjima i predstavnicima sedme sile, to se nakon razgovora u Tužilaštvu nije dogodilo.

- Nisam priložio nikakve dokaze, ponovio sam ono što sam rekao u emisiji. Ne znam da li će pozvati ljude iz Spartaka i Radničkog iz Niša niti da će pokrenuti nešto dalje. Dao sam izjavu u svojstvu građanina - rekao je kratko za Republiku Binić.

Podsetimo, on je nedavno govorio o duelu između Spartaka i Radničkog iz Niša iz sezone 2017/18 zbog kog je sudija Srđan Obradović osuđen. 

- To sam video, meč u Subotici između Spartaka i Radničkog. Celu noć sam proveo na telefonu, objašnjavao da ne može tako, dobio sam dopis, tačan rezultat, sve. Rekao sam im da će nam suspendovati ligu, da će nas uništiti, da to ne rade. Išao sam u svlačionicu oba tima, kod sudije. Znate koliko ih je interesovalo? Oni to tako teraju. Da ne pričam koliko prijava sam dobio i na svaku reagovao, nisam uspeo. Dok nisam video da su svi u kombinaciji, to je toliko maha uhvatilo - ispričao je Binić koji je imao funkciju komesara za regularnost i bio je pod velikim pritiskom.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading