KAKO SEBI SLOMITI RUKU?! Rusi u panici nakon odluke o mobilizaciji, dramatičan rast šokantih pretraga na Guglu!

Autor:

Svet

22.09.2022

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Statistika Gugla u Rusiji zapazila je drastičan porast pretrage "kako samom sebi slomiti ruku" nakon objavljivanje delimične mobilizacije u Ruskoj Federaciji koju je obelodanio šef Kremlja Vladimir Putin.

KAKO SEBI SLOMITI RUKU?! Rusi u panici nakon odluke o mobilizaciji, dramatičan rast šokantih pretraga na Guglu!

Foto: Tanjug/AP

Poznati američki politikolog Jan Bremer na svom Tviter nalogu objavio je grafikon koji prikazuje nagli porast pretraga na Guglovom pretraživaču o tome kako samom sebi slomiti ruku!

Grafikon prikazuje statistiku neposredno nakon odluke o mobilizaciji, a jasno je da ona zasigurno neće oduševiti čelnike Kremlja.

Čini se da Rusi nisu previše motivisani da uzmu učešća u dešavanjima na istoku Ukrajine, pa je tako veliki broj njih pokušao i da napusti zemlju usled čega se dogodio veliki skok cena avionskih karata iz Moskve.

Podsetimo, ruski predsednik Vladimir Putin objavio je da ta zemlja počinje sa sprovođenjem delimične mobilizacije, a ruski ministar odbrane Sergej Šojgu precizirao je da se radi o 300.000 rezervista.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading