BROJKE NE LAŽU: Katai nije zaslužio ZVIŽDUKE od Delija!

Autor:

Sport

22.09.2022

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobio je zvižduke od Delija, Milojević ga je ostavio na klupi u Turskoj, trpi pritisak od javnosti, međutim, brojevi govore drugačije o Kataiju.

BROJKE NE LAŽU: Katai nije zaslužio ZVIŽDUKE od Delija!

Foto: Starsport

Aleksandar Katai

Zvezdina "desetka" je najbolji igrač dosadašnjeg dela Superlige Srbije, ako je verovati "InStat" statistici, sa indeksom od 255.

Katai je na terenu proveo 813 minuta, postigao je tri pogotka uz tri asistencije, šutirao je 43 puta, 16 puta u okvir gola, uspešno izveo penal, imao je 25 ključnih pasova, 23 prodora, imao 362 pasa (78 odsto uspesnosti), a izgubio je 82 lopte, od kojih samo četiri u fazi odbrane. To mu je bilo dovoljno za indeks od 255, po čemu je najbolji igrač naše lige. "Magika" prate četvorica igrača Zvezde, a to su: Milunović i Pavkov sa indeksom od 251, Kanga sa 250 i Rodić sa 242 indeksna poena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Katai na poslednjem "večitom derbiju"

U prvih deset se nalaze još tri igrača crveno-belih - Ivanić, Kanga i Bukari, a tu još i Natho i Marko Živković iz Partizana. Prvi igrač koji se nalazi na listi,a nije iz redova "večitih rivala", je Muhamed Badamosi, napadač Čukaričkog.

Katai je već godinama među najboljim igračima Crvene zvezde, međutim, upravo je on okarakterisan kao glavni krivac za nešto slabije partije Zvezde u poslednje vreme. U toku je reprezentativna pauza, a videćemo da li će posle nje crveno-beli izgledati bolje na terenu. Prvu priliku da poprave utisak će imati u Šapcu, gde gostuju Mačvi u Kupu, a samo tri dana kasnije sledi gosotovanje Mladosti GAT.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading