ZVEZDA OPET GOSTUJE MAČVI U KUPU: Pet sadašnjih prvotimaca crveno-belih je 2018. učestvovalo u jednom od najtežih poraza poslednjih godina!

Autor:

Sport

20.09.2022

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Borjan, Aleksandar Pešić, Slavoljub Srnić, Nenad Krstičić i Marko Gobeljić su tada položili oružje u Šapcu.

ZVEZDA OPET GOSTUJE MAČVI U KUPU: Pet sadašnjih prvotimaca crveno-belih je 2018. učestvovalo u jednom od najtežih poraza poslednjih godina!

Foto: Starsport

Fudbaleri Mačve slave plasman u polufinale Kupa 2018. godine

Sreda, 14. mart 2018. godine, Crvena zvezda kao veliki favorit gostuje Mačvi u četvrtfinalu Kupa Srbije i na iznenađenje mnogih posle penal lutrije završava pohod na pehar koji joj u tom trenutku već šest godina izmiče iz ruku.

Četiri i po godine kasnije, žreb za šesnaestinu finala najmasovnijeg klupskog takmičenja u državi ponovo spaja crveno-bele sa dželatom od pre pet sezona.

Branilac trofeja u Kupu će ove jeseni gostovati u Šapcu, baš kao i u sezoni 2017/18, kada je Mačva bila bolja.

Pomenuta utakmica završena je bez golova u regularnom delu, pa se pristupilo izvođenju penala, u kom su Šapčani slavili sa 5:4, a jedini je promašio Nemanja Radonjić.

Interesantna stvar vezana za tu utakmicu je da je od igrača koji su nastupili u za tim iz Ljutice Bogdana njih petorica trenutno u klubu.

U pitanju su tadašnji starteri Milan Borjan, Aleksandar Pešić, Slavoljub Srnić i Nenad Krstičić, kao i Marko Gobeljić koji je u 53. minutu ušao sa klupe.

Nema sumnje da će pomenuta petorka biti najmotivisanija da se ne ponovi taj rezultat...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading