NEMAM ŠTA DA ZAMERIM IGRAČIMA: Petrić zadovoljan nakon novog remija!

Autor:

Sport

15.09.2022

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordan Petrić, šef stručnog štaba crno-belih, dao je izjavu nakon utakmice sa Nicom, koja je na stadionu u Humskoj završena rezultatom 1:1(0:1).

NEMAM ŠTA DA ZAMERIM IGRAČIMA: Petrić zadovoljan nakon novog remija!

Foto: Starsport

Trener Partizana Gordan Petrić

Petrić je sumirao utiske posle utakmice 2. kola Lige konferencija, u kojoj su crno-beli odigrali nerešeno sa francuskom ekipom, iako su, kao i pre nedelju dana, bili u zaostatku na poluvremenu.

Opet se vraćam na staru priču, igrači znaju kako su odigrali, ovo je još jedan motiv ekstra, trebaju da večeras uživaju u ovoj pruženoj partiji. Sutra je već novi dan, nova teška utakmica, ima putovanje, igra se vrlo brzo, tako da sve čestitke, ja nemam šta da im kažem na osnovu drugog poluvremena, tu su me poslušali, mislim da smo bili bliži pobedi i to je to, rekao je Petrić u izjavi za "Arenu Sport".

Ipak, Petrić ističe da je zadovoljan u kom pravcu ide njegova ekipa.

- Očigledno se vidi napredak kod momaka, ali trebaju da zaborave ovu utakmicu, da večeras malo uživaju, trebaju da se ponavljaju i ako budu to uspeli bićemo iz utakmice sve bolji i bolji.

Partizan je očigledno poremetio rano primljen gol, međutim trener crno-belih ističe da nema momcima šta da zameri.

- Tri puta smo imali loptu, tri puta smo im dali čistu loptu u noge, ali ne mogu da zamerim momcima, ja sam tražio da nastave da guraju loptu na pravi način, da se to nije desilo u prvom minutu ko zna u kom pravcu bi otišla utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading