ALEGRI MRCVARI VLAHOVIĆA: Milik može da pruži nešto drugačije, a ne samo da kao Vlahović postigne gol!

Autor:

Sport

04.09.2022

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prosto neverovatno da čovek ratuje sa igračem koji mu redovno donosi bodove.

ALEGRI MRCVARI VLAHOVIĆA: Milik može da pruži nešto drugačije, a ne samo da kao Vlahović postigne gol!

Foto: Tanjug/AP/Ilustracija

Masimilijano Alegri i Dušan Vlahović

Fudbaleri Fiorentine i Juventusa su u subotu podelili bodove u utakmici na kojoj je Filip Kostić upisao asistenciju, a Luka Jović promašio penal.

Sa druge strane, dok su Kostić i Jović bili ventralne figure meča, napadač "Stare dame" Dušan Vlahović je svih 90 minuta protiv bivšeg kluba presedeo na klupi za rezerve.

Na konferenciji za medije koja je usledila posle utakmice, trener Juventusa Masimilijano Alegri je odmah dobio pitanje da prokomentariše odluku da Vlahović ne dobije šansu.

Dušan je igrao nekoliko utakmica i osećao sam da Milik može da pruži nešto drugačije, a ne samo da postigne gol (kao što to radi Vlahović). Hteo sam da dam Vlahoviću malo odmora. Osim toga, bili smo i prinuđeni na neke izmene tokom utakmice - rekao je Alegri.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Masimilijano Alegri

Arkadijuš Milik jeste dao gol, ali je Vlahović na prva četiri meča četiri puta tresao mrežu, pa nije baš najjasnija Alegrijeva odluka.

Takođe, šta mu znači to "Osećao sam da Milik može da pruži nešto drugačije, a ne samo da postigne gol"? Da li mu Vlahović nije po volji bez obzira što je najbolji igrač "bjankonera" otkad je zimus stigao u klub ili je po sredi nešto drugo?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading