DELIJE UDARILE KONTRU UPRAVI PARTIZANA: Evo kako izgleda koreografja na Severu stadiona u Humskoj! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

31.08.2022

17:37 >> 18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severna tribina u Humskoj u neuobičajenom ruhu.

DELIJE UDARILE KONTRU UPRAVI PARTIZANA: Evo kako izgleda koreografja na Severu stadiona u Humskoj! (FOTO GALERIJA)

Foto: Republika

"Delije" u Humskoj

U Humskoj je od 20 časova na programu 168. Večiti derbi, a severna tribina popularnog JNA izgleda drugačije nego što smo navikli.

Naime, odlukom uprave Partizana "Delijama" je zabranjeno da naprave koreografiju, što je prinudilo navijače našeg najtrofejnijeg kluba da se oglase saopštenjem. "Delije" su navele da je ovo poslednji put da će prisustvovati derbiju u ovakvim okolnostima, a kako izgleda sever stadiona Partizana možete pogledati u galeriji.

Podsetimo, branilac šampionske titule u meč ulazi sa sedam bodova viška u odnosu na crno-bele, a najvatrenije pristalice Crvene zvezde su procenile da je njihova podrška izabranicima trenera Miloša Milojevića ispred bojkota kojim bi izrazili neslaganje sa potezom čelnika "Parnog valjka".

Ipak, uprkos zabrani, najvatreniji navijači Crvene zvezde su uspeli da unesu i da naprave koreografiju na Severnoj tribini.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Koreografija Delija na 168. Večitom derbiju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading