KAO KUSUR! Ronaldo ide na pozajmicu na jug Italije, a Junajted uz njega daje 100.000.000 evra za napadača (FOTO)

Autor:

Sport

27.08.2022

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žorž Mendeš, Kristijanov menadžer pronašao novi klub svom klijentu koji ne želi da igra u Ligi Evrope u dresu "crvenih đavola".

KAO KUSUR! Ronaldo ide na pozajmicu na jug Italije, a Junajted uz njega daje 100.000.000 evra za napadača (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo (37) od početka letnjeg prelaznog roka želi da napusti Mančester junajted jer neće da igra Ligu Evope, ali su ga odbijali svi na čija je vrata zakucao njegov menadžer Žorž Mendeš.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

U pitanju su Bajern Minhen, Borusija Dortmund, Atletiko Madrid, Pari Sen Žermen, Čelsi, Real Madrid, ali se pojavila nova opcija u vidu Napolija.

Đanluka Di Marcio, italijasnki novinar specijalizovan za transfere preneo je da portugalski menadžer posreduje u pregovorima kluba podno Vezuva i "crvenih đavola" u kojoj bi kapiten "navigatora" u najmanju ruku bio kusur.

 

 

Naime, velikan sa Ostvra želi reprezentativca Nigerija Viktora Osimena (23), a nude 100.000.000 evra i Kristijana na jednogodišnju pozajmicu.

Član Serije A nema ništa protiv da Ronaldo dođe na jug Italije, ali želi da premijerligaš preuzme veći deo plate koja iznosi 30.000.000 evra neto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading