Baka Adaktar je APSOLUTNI HIT: Adam je morao da je provuče kroz šake da bi se uklopila u PORODIČAN RAM, a evo na šta je sve pristala da uradi! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.08.2022

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadalina Adaktar je pravi hit na društvenim mrežama!

Baka Adaktar je APSOLUTNI HIT: Adam je morao da je provuče kroz šake da bi se uklopila u PORODIČAN RAM, a evo na šta je sve pristala da uradi! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Nadalina Adaktar

Gotovo da o svakom članu porodice Adaktar javnost nešto zna, ali najmanje pažnje svakako je posvećeno najstarijoj, a možda i najinteresantnijoj ličnosti ove ekscentrične familije - baki Nadalini Adaktar.

Jedino ona uz svoje ime nema 'krupnu titulu' u porodičnom biznisu, ali svakako preuzima zaslugu jer je na samom vrhu 'loze Adaktara'.

Republika

Foto: Instagram.com

Nadalina Adaktar Instagram

 

Nadalina Adaktar, kao i svi članovi porodice, poseduje Instagram profil, a tamo se mogu videti, posve, interesantne fotografije i snimci.

 

Kako bi bila uklopljena estetski uz ostale Adaktarove, unuk Adam joj je izvršio nekoliko estetskih korekcija. Nadalina se oprobala i u skakanju iz aviona padobranom i gotovo da nema sumnje da će biti omiljeni član porodice gledaocima, što svedoči i komentar sa društvenih mreža.

- Nadalina mi je favorit; Nadalina ne j*be živu silu; Ova baba je car, jedina koja ne glumi - bili su samo neki od komentara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading