DEJAN OTIŠAO KAO POBEDNIK! Terzić o bivšem i novom treneru: Stanković dva dana razmišljao, Milojević odmah rekao da je spreman i došao prvim avionom!

Autor:

Sport

27.08.2022

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde otkrio da je sa Milošem dogovoren ugovor je potpisan na godinu plus godinu, koja se aktivira ako se osvoji titula.

DEJAN OTIŠAO KAO POBEDNIK! Terzić o bivšem i novom treneru: Stanković dva dana razmišljao, Milojević odmah rekao da je spreman i došao prvim avionom!

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić

- Želim da se zahvalim Dejanu Stankoviću na svemu što je uradio. Otišao je kao pobednik. Nije uobičajeno da trener nakon duple krune, i izborene Evrope, sa sedam bodova više od večitog rivala, ode iz kluba. Dva dana je razmišljao i hladne glave nas je zamolio da ga ne ubeđujemo. Imali smo skoro tri prelepe godine i sve što je uradio ostaće zabeleženo. Želim mu sreću, za njega su vrata Zvezde otvorena u budućnosti jer je on deo ovog kluba - rekao je Zvezdan Terzić.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Zvezdan Terzić

- Danas smo se okupili da promovišemo naslednika, Miloša Milojevića. Nismo imali dilemu, kad smo shvatili da je ostavka neopoziva odmah smo kontaktirali Milojevića kojeg smo dugo pripremali. Miloš je dete našeg kluba, prošao je selekcije u timu i radio je kao pomoćnik Dejana Stankovića. Njemu će biti potrebno najmanje vremena da se navikne na zahteve kluba. On je mlad trener, ali ima već 10 godina iskustva. Spremao je i on sebe za ovu ulogu, iz prve je rekao 'Spreman sam' i došao prvim avionom. Ne sumnjam da ćemo nastaviti sa uspesima koji su mu predočeni. Dupla kruna ne treba da se dovodi u pitanje, a nadam se da ćemo i u grupnoj fazi Lige Evrope koja liči na Ligu šampiona ostvariti dobar rezultat. Ugovor je potpisan na godinu plus godinu, koja se aktivira ako se osvoji titula - otkrio je generalni direktor Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading