Lalatović PODNEO OSTAVKU!

Autor:

Sport

26.08.2022

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Borac Banjaluke poraženi su na svom terenu od Leotara (1:0) u okviru sedmog kola bosanske Premijer lige, a posle meča trener domaćih Nenad Lalatović je bio frustriran igrom svoje ekipe.

Lalatović PODNEO OSTAVKU!

Foto: Starsport

Trener kragujevačkog Radničkog Nenad Lalatović

Srpski trener je nakon meča podneo ostavku!

- Ne znam više šta da kažem. Ponovo nismo iskoristili brojne zicere, iz našeg poseda smo primili gol. Ko zna koji put nismo „gladni“, nismo željni pobede. Umesto danas da dođemo do te prve pozicije i preuzmemo vrh tabele, moji igrači to ne žele. Ne znam više šta da im kažem. Ne mogu da verujem da nisu gladni uspeha i da ne žele barem pola sata da budu prvi na tabeli u ovako dobroj i kvalitetnoj ligi. Više ne znam stvarno šta da radim. Ili je do mene ili do igrača, ja da mogu sada bih promenio sebe, ali i sve igrače. Oterao bih prvo sebe iz kluba pa i njih, ne želim više da ih branim. Ne treba dati ni njima ni meni platu, jer bi bilo sramota da nam daju plate. Ovo je sramota, mene je stvarno sramota. Podneo sam ostavku, zamolio sam ljude iz kluba da je prihvate. Zasedaće u subotu i odlučiće - rekao je Lalatović za "MONDO". 

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Prisutni novinari su ostali nemi, pa je srpski stručnjak nastavio u istom tonu. 

- Sa zadovoljstvom ću otići jer ne mogu da promenim sve igrače. Sve bih oterao iz kluba. Ne znam šta da kažem. Ne treba im dati ni jedan dinar dok se ne poboljšaju. Nek se hrana ukine, sve treba ukinuti. Sramotno ponašanje, sve treba da nas bude sramota. Ako se pojavimo u gradu navijači trebaju da nas teraju kući. Čestitam fudbalerima Leotara“.

- Ovi fudbaleri ako ovako nastave da igraju posle karijere će moći samo da piju pivo ispred prodavnice, toliko će da zarade. Ne želim da stojim iza njih, ne stoje ni oni iza mene. Oni su ovog puta krivi. Ako ne mogu da se nose sa pritiskom neka idu iz Borca - zaključio je Lalatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Krajisnik

26.08.2022 22:41

Redno je bilo, KOJI bre trener.