NOVI ŠOU LALATOVIĆA! Trener Borca posle trijumfa u 93. minutu: Samo dva novinara? Ostali čekaju da mi skidaju glavu!

Autor:

Sport

06.08.2022

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Banjalučani pobedili novajliju Igman Konjic sa minimalnih 1:0 u četvrtom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

NOVI ŠOU LALATOVIĆA! Trener Borca posle trijumfa u 93. minutu: Samo dva novinara? Ostali čekaju da mi skidaju glavu!

Foto: Starsport

Ponovo su fudbaleri banjalučkog Borca kao domaćini igrali u pedesetak kilometara udaljenom Novom Gradu zbog renoviranja Gradskog stadiona i opet jedva pobedio.

Izabranici Nenada Lalatovića u četvrtom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine savladali su novajliju Igman iz Konjca sa 1:0.

Zanimljivo da su crveno-plavi do trijumfa došli u trećem minutu nadoknade vremena preko Benjamina Tatara, a par sekundi ranije Amer Dupovac, defanzivac gostiju dobio je drugi žuti, odnosno crveni karton.

Borac deli prvo mesto sa Sarajevom i Širokim Brijegom koji imaju po sedam bodova, ali je Nenad Lalatović, trener Banjalučana imao novi performans, sada zbog broja novinara.

Pozdravio bih vas sve prisutne, koliko vas ima? Dvoje! Nema veze, dva novinara i to je nešto. Jer obično kad izgubimo utakmicu ili odigramo nerešeno ima vas 15. A vi ovde ste pravi, zato što ste tu i kad se gubi i kad se pobeđuje. A ovi kad se pobedi, njih nema nigde, oni su sad pobegli, nisu želeli da dođu. Da sam danas odigrao nerešeno došli bi da mi skidaju glavu i pričaju svašta - smatra Lalatović, a prenosi Mondo.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Iskusni stručnjak govorio je o dešavanjima na terenu...

- Čestitam mojim igračima na drugoj uzastupnoj pobedi protiv dobre ekipe. Ja sam rekao ranije da su oni nezasluženo izgubili od Širokog i da će namučiti mnoge ekipe. Mi smo u prvom poluvremenu imali neke dve šanse, mogli smo da postignemo pogodak. U drugom poluvremenu Kulašin je imao jedan na jedan sa golmanom, pa Mrkaić, nismo uspeli da damo gol jer su se oni fenomenalno branili. Imali su dobru tranziciju i mogli su dva puta da nas kazne, ali su bili brzopleti, kao što smo i mi bili danas. Bog nas je nagradio da postignemo taj pogodak, ako smo bili bolji, bili smo za taj jedan pogodak - zaključio je trener Borca iz Banjaluke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading