LJUBIMAC GROBARA ZAGRMEO: U moje vreme, Stojković ne bi mogao da nosi traku svetog kluba! Nikad u Partizan ne bih doveo igrača koji ima veze sa Zvezdom!

Autor:

Sport

26.08.2022

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po njegovom mišljenju je apsurd to što je iskusni golman bio kapiten crno-belih.

LJUBIMAC GROBARA ZAGRMEO: U moje vreme, Stojković ne bi mogao da nosi traku svetog kluba! Nikad u Partizan ne bih doveo igrača koji ima veze sa Zvezdom!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana su se plasirali u grupnu fazu Lige konferencija, pošto su u revanš meču plej-ofa remizirali sa Hamrunom na Malti, što im je bilo dovoljno za prolazak dalje.

Posle meča je u studiju "TV Arena sport" gostovao nekadašnji igrač vicešampiona Srbije Srđa Knežević, koji je pričao o Partizanovom problemu sa golmanima, otkad je iz kluba otišao Vladimir Stojković.

Golman je jako važan, i na malom fudbalu, a kamoli na ovom nivou, Partizan nema rešeno to pitanje. Ranije se znalo da brani Stojković, unosio je sigurnost, a sad ne znamo da li će u nedelju da brani Popović ili Stevanović. Mora da se zna ko je golman, od njega mnogo toga polazi - rekao je Knežević.

Republika

Foto: Starsport

Srđa Knežević nakon što je zgazio Dejana Lekića na 137. "Večitom derbiju"

Međutim, tada je došlo do zaokreta.

Ali, moram da kažem za Stojkovića, ovo mi je sad šansa... Kakav god da je bio, cenim ga kao golmana, ali da on nosi traku u Partizanu, a da je bio u Zvezdi, to je tek apsurd! U moje vreme sigurno ne bi mogao da nosi traku dok sam ja bio u klubu, koliko god da je kvalitetan. Ovako je okej lik, ali nikad u moje vreme ne bi mogao da nosi traku svetog kluba - grmeo je Srđa, pa bez dlake na jeziku zaključio:

I još nešto da kažem - nikada ne bih dovodio igrače u Partizan koji imaju veze sa Zvezdom, bez obzira koliko su kvalitetni, taman da su na reprezentativnom nivou - podvukao je ljubimac navijača Partizana.

Knežević je u Partizanu proveo tri sezone, od 2007. do 2010. godine, a za to vreme je na 76 utakmica upisao po gol i asistenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading