Zašto Mustafa ima prednost u odnosu na dete iz Bajerna - Nemanju Motiku?

Autor:

Sport

24.08.2022

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema ga ni na mapi!

Zašto Mustafa ima prednost u odnosu na dete iz Bajerna - Nemanju Motiku?

Foto: Starsport

Došao je pompezno ove zime na Marakanu sa pedigreom deteta iz minhenskog Bajerna, ali od Nemanje Motike barem do sada nismo videli ama baš ništa.

U proleće 2022. godine šansu je dobio isključivo na kašičici kod Dejana Stankovića, pa je tako u igru ulazio na sedam utakmica postigavši samo jedan gol.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Motika

Činilo se da bi Motika nakon adaptacija na seniorski fudbal mogao da u kontinuitetu igra za Zvezdu u tekućoj sezoni, međutim istina je gorka po mladog srpskog fudbalera.

Primera radi Crvena zvezda je do sada odigrala devet zvaničnih mečeva, a milionsko pojačanje iz Bajerna nije odigralo ni jedan jedini minut.

Republika

Foto: Starsport

Ibrahim Mustafa

Protiv Makabija u utorak veče na Marakani šansu je dobio čak i Ibrahim Mustafa, stranac koji je do nedavno igrao za Novi Pazar i videlo se da je protiv Makabija delovao kao pao sa kruške na travi našeg najvećeg stadiona.

Svakako da je Motika talentovan i školovan fudbaler, ali će teško do željenih minuta naročito jer je i Stefan Mitrović ovog leta pojačao srpskog šampiona. Šta raditi sa Motikom, svi se pitaju...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading