ŠOK SA OSTRVA: Junajted hoće Vardija! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

15.08.2022

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Erik ten Hag smatra da je osvajač Premijer lige iz sezone 2015/16 rešenje za efikasnost "crvenih đavola".

ŠOK SA OSTRVA: Junajted hoće Vardija! (VIDEO/FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Uskoro saigrači? Džejmi Vardi i David de Hea

Mančester junajted pod komandom novog trenera Erika ten Haga izgleda više nego očajno pošto je posle dva kola nove sezone Premijer lige poslednji na tabeli bez bodova.

"Crveni đavoli" prvo su na Old Trafordu izgubili od Brajtona 2:1, a potom su poraženi od Brentforda 4:0, a sve golove primili su do 35. minuta utakmice.

Nije tajna da engleski velikan želi da dovede napadača do kraja letnjeg prelaznog roka, posebno zato što je na korak od odlaska Kristijano Ronaldo.

Rešenje bi mogao da bude iznenadni osvajač Premijer lige iz sezone 2015/16 i najbolji strelac tada sa 24 gola - Džejmi Vardi (35), prenosi renomirani Atletik.

 

 

Englez je postao legendana Ostrvu, a do sada je u dresu Lestera odigrao 387 utakmice, dao 164 gola i upisao 64 asistancije uz po jedan osvojen Čempionšip, FA kup i Komuniti šild pored pomenute Premijer lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading