VETAR U LEĐA... Luka Jović posle gola na debiju u Fiorentine - Potrudiću se da donesem što više radosti navijačima "viole" (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

15.08.2022

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin upisao pogodak u pobedi "ljubičastih" nad Kremonezeom od 3:2 u prvom kolu italijanske Serije A.

VETAR U LEĐA... Luka Jović posle gola na debiju u Fiorentine - Potrudiću se da donesem što više radosti navijačima "viole" (VIDEO/FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović (desno) na utakmici Fiorentine i Kremonezea

Na debiju u Seriji A, Luka Jović je u dresu Fiorentine već u prvoj utakmici postigao gol i u pobedi nad Kremonezeom (3:2) i time potvrdio da je prelazak u “ljubičasti” klub bio prava odluka.

- Srećan sam što sam uspeo da opravdam očekivanja i postignem gol na svojoj prvoj utakmici za Fiorentinu. Radio sam naporno u predsezoni i evo već je počelo da se vraća. Ovo je odličan početak u svakom smislu, kako za klub, tako i za mene. Dramatična završnica, mogli smo i ranije da rešimo pitanje pobednika, ali na kraju je najvažnije da smo prvenstvo počeli sa tri boda - rekao je Jović.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Radost Luke Jovića posle gola

Reprezentativac Srbije želi da donese što više radosti pristalicama "ljubičastih".

- Polako idem ka svojoj staroj formi, a naravno da mi golovi i uspesi samo daju vetar u leđa da budem sve bolji i bolji. Potrudiću se da i u narednom periodu dam sve od sebe i da donesem što više radosti navijačima "viole" - zaključio je Luka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović na utakmici Fiorentine i Kremonezea

OVDE možete pročitati šta je o igri našeg asa imao da kaže Vinćenco Italijano, trener Fiorentine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading