LAPORTA JE IDIOT, A BARSELONA KAO MAFIJA! Bivši fudbaler Real Madrida ŽESTOKO UDARIO po Kataloncima (VIDEO/FOTO).

Autor:

Sport

15.08.2022

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraženi finalista Svetskog prvenstva 2010. godine stao je i u odbranu Frenkija de Jonga, kog Barsa želi da se otarasi zbog velike plate.

LAPORTA JE IDIOT, A BARSELONA KAO MAFIJA! Bivši fudbaler Real Madrida ŽESTOKO UDARIO po Kataloncima (VIDEO/FOTO).

Foto: Tanjug/AP

Usman Dembele i Robert Levandovski

Fudbaleri Barselone loše su krenuli u novu sezonu pošto su na Nou kampu remizirali bez golova sa Rajo Valjekanom u prvom kolu španske Primere.

Ćavi je na teren poslao Roberta Levandovskog, Franka Kesija, Rafinju, Andreasa Kristensena i Žila Kundea, sva velika pojačanja koja su stigla u letnjem prelaznom roku.

Zanimljivo da su Katalonci u poslednji čas registrovali pomenute igrače zbog velikih finansijskih problema, a o svemu tome govorio je i Rafael van der Vart (39), nekadašnji vezista između ostalog Real Madrida i Totenhema.

Podsetimo, Barsa je morala da proda delove imovine i televizijska prava kako bi uspeli u nameri da se sve pridošlice registruju.

- Kako zaboga možete da kupujete igrače kad nemate novca? Smatram da je to sramota. I Laporta koji se svuda smeje svojom velikom glavom. Ovaj čovek misli da je kralj, ali ja mislim da je pomalo idiot - uvredljivo je pričao Holanđanin o Đoanu Laporti, predsedniku Barselone.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoan Laporta

Poraženi finalista Svetskog prvenstva 2010. stao je u odbranu svog zemljaka Frenkija de Jonga kog Katalonci žele da se otarase zbog velike plate.

- Ne možete ovako da postupate s ljudima. Frenki zarađuje previše? Potpišete ugovor i onda ispunite ugovor, a ne ovako. Barsino ime je postalo jako loše. To je sjajan klub i svi žele tamo da igraju. Ali od sada drugačije sudimo i mislim da je sramota igrati za njih - zaključio je Rafael.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading