Bitno da je nekada bilo lepo... (VIDEO)

Autor:

Sport

12.08.2022

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Grobari" sve češće citiraju ovu navijačku poslovicu.

Bitno da je nekada bilo lepo... (VIDEO)

Foto: Starsport

Nad Partizanom su se nadvili crni oblaci i ne nazire se kraj sablasnoj oluji. 

U jednom momentu pojavio se zrak sunca iznad Humske ulice, ali je on kratko trajao koliko i nada "grobara" da će se Savo Milošević vratiti u Partizan. Savo je rekao "ne", a umesto njega u Humsku je stigao Gordan Petrić.

"Grobari" su u petak nakon vesti da se Savo vraća brže bolje pohitali sa zasipanjem društvenih mreža u nadi da će Milošević kao i 2019. godine ponovo pokrenuti "parni valjak".

Tako se pojavio i jedan zanimljivi video snimak iz perioda dok je Savo vodio Partizan. Od statistike Sadika, Asana, Natha i Stevanovića, pa preko transfera od kojih Partizan i dana danas živi, pa sve do zagrlaja Sume i Miloševića i pobeda u derbiju.

Sa ove distance slobodno možemo reći: "Bitno da je nekada bilo lepo". Među navijačima Partizana više nema optimizma i namsejanih lica kao pre dve, tri sezone i to je činjenica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading