RASPAD, GAŠENJE! Partizanu ne gine PLEJ-AUT! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

12.08.2022

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana iskazali nezadovoljstvo u komentarima povodom imenovanja Gordana Petrića za novog trenera Partizana.

RASPAD, GAŠENJE! Partizanu ne gine PLEJ-AUT! (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji defanzivac Partizana Gordan Petrić u subotu od 16 časova biće predstavljen kao novi trener crno-belih i naslednik Ilije Stolice.

Pomoćnik 53-godišnjem stručnjaku biće još jedan proslavljeni as "parnog valjka" Albert Nađ (47).

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Albert Nađ

Pred ovim dvojcem je težak posao, pošto je klub iz Humske posle četiri kola Mozzart Superlige Srbije na sedam bodova manje od večitog rivala Crvene zvezde, a ispali su iz kvalifikacija za Ligu Evrope i igraće protiv malteškog Hamrun Spartansa u plej-ofu za ulazak u Ligu konferancija.

Podsetimo, kao već viđen za novog trenera Partizana bio je Savo Milošević, a OVDE možete pogledati otkriće našeg portala zbog čega se legendarni napadač neće vratiti, iako je prihvatio ponudu rukovodstva crno-belih.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Savo Milošević

Koliko su navijači "parnog valjka" besni povodom promene situacije i veleobrta iskazali su u komentarima na jednoj poznatoj stranici koja prati vicešampiona Srbije, a sve možete pogledati u galeriji:

Prvi izazov za Gordana Petrića i Alberta Nađa na klupi Partizana biće u nedelju od 19.30 kada će uslediti gostovanje ekipi Mladost GAT u Novom Sadu u šestom kolu nacionalnog prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
CUJ PETRIC koje bre rezultate

12.08.2022 17:43

Koji su rezultati ovog PETRICA! Mesto da SMENU BAGRU oni trk u trenere. NAJURITE bre upravu ISTI STE BARABE. NEUSPEHE I SRAMOTE DOLAZE OD UPRAVE