Nakon ELIMINACIJE od Kiprana, Grobari doživeli NOVI ŠOK: Nekadašnji ljubimac navijača Partizana postaje uzdanica trenera kojeg očima ne mogu da vide!

Autor:

Sport

12.08.2022

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poptuno neočekivani transfer je na pomolu.

Nakon ELIMINACIJE od Kiprana, Grobari doživeli NOVI ŠOK: Nekadašnji ljubimac navijača Partizana postaje uzdanica trenera kojeg očima ne mogu da vide!

Foto: Starsport

Fudbaleri banjalučkog Borca iza sebe imaju turbulentan start sezone.

Najbolji klub Republike Srpske šokantno je poražen na startu kvalifikacija za Ligu konferencija od ekipe B36 iz Toršavna, ali su puleni trenera Nenada Lalatovića uspeli da stabilizuju stanje u ekipi i da na startu Premijer lige Bosne i Hercegovine nakon dva uvodna neplanirana rezultata, povežu dva trijumfa nakon kojih se ponovo nalaze u vrhu tabele.

Sa željom da i ove sezone banjalučki klub obezbedi izlazak u Evropu, Nenad Lalatović ojačava igrački kadar, a jedan od onih koji će uskoro postati stanovnik Banjaluke jeste nekadašnje dete Partizana Nikola Ninković.

 

Dvadesetsedmogodišnji fudbaler je ponikao u redovima beogradskih crno-belih, jedno vreme je bio i miljenik najvatrenijih pristalica crno-belih, pa se postavlja i pitanje hoće li mu "Grobari" zameriti što odlazi u klub koji sa kllupe vodi Nenad Lalatović, trener sa kojim su pristalice Partizana gotovo uvek ulazile u verbalne sukobe.

Treba napomenuti da je je Nikola Ninković tokom svoje igračke karijere, pored Partizana i novosadskog Proletera, nastupao i za italijanske klubove Đenovu, Kijevo, Empoli, Askoli i Brešu.

Kako prenosi RT Republike Srpske, Nikola Ninković će ugovor sa Borcem iz Banjaluke potpisati ukoliko prođe lekarske preglede.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading