TRENER KIPRANA HVALI PARTIZAN: Znali smo da ćemo se napatiti, ali smo na kraju Izbacili istorijski tim!

Autor:

Sport

11.08.2022

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac sija od sreće posle velikog rezultata.

TRENER KIPRANA HVALI PARTIZAN: Znali smo da ćemo se napatiti, ali smo na kraju Izbacili istorijski tim!

Foto: Starsport

Hoze Luis Oltra

Kiparski AEK iz Larnake uspeo je da se plasira u plej-of za Ligu Evrope, pošto je posle pobede na svom terenu prošle nedelje, u revanšu remizirao sa Partizanom.

Posle meča trener gostiju Hoze Luis Oltra nije krio zadovoljstvo.

- Srećan sam zbog igrača, kluba i naših navijača, ne samo onih koji su doputovali u Beograd, već i onih u Larnaki, jer nas čine boljim. Izdržali smo težak meč, imali za rivala istorijski tim, sa veoma dobrim igračima i znali smo da ćemo se napatiti. I jesmo se prvo namučili, međutim, pokazali smo sjajne reakcije posle oba gola crno-belih. Naš cilj je plasman u grupnu fazu - rekao je Oltra.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča u Humskoj

Međutim, svestan je da njegova ekipa ne igra bez greške.

Najbitnije je da smo prošli. Jeste bilo nerešeno, ali kao da smo pobedili. U prvom poluvremenu nismo igrali dobro, u drugom je bilo bolje, a potrebne su nam kompletne utakmice, da vežemo kvalitetnih 90 minuta. Ionako imamo dobre igrače, sjajne opcije i zato smatram da možemo da spojimo celu utakmicu. Dužni smo da se poboljšamo, a ne samo da reagujemo posle golova rivala. Moramo da se unapredimo u defanzivnom smislu. U devet poslednjih utakmica nijednom nismo sačuvali mrežu. Tačno je da uvek dajemo po gol, dva ili tri, ali teško je dobiti svaku utakmicu sa tri data gola. Zato moramo da radimo na odbrani - poručio je španski stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading