IGRAĆE SA ČUVENIM BRAZLICEM: Mitroviić dobija SPEKTAKULARNO pojačanje - navijači Fulama u EKSTAZI!

Autor:

Sport

11.08.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se veliki potpiis u Londonu, navijači u euforiji.

IGRAĆE SA ČUVENIM BRAZLICEM: Mitroviić dobija SPEKTAKULARNO pojačanje - navijači Fulama u EKSTAZI!

Foto: Profimedia

Aleksandar Mitrović tokom meča sa Liverpulom (2:2)

Londonski Fulam, srpskog golgetera Aleksandra Mitrovića, uskoro bi mogao da dobije ogromno pojačanje u liku Brazilca Vilijana, bivšeg ofanzivca Arsenala i Čelsija!

Nekadašnji as Šahtjora trenutno igra za Korintijans, ali silno želi da se vrati na Ostrvo. Sa brazilskim klubom mu je ostalo još godinu dana ugovora koji su obe strane spremne da raskinu, budući da 34-godišnji as na devet odigranih mečeva nije uspeo da postigne nijedan gol u domovini.

Stoga, Vilijan namerava da se još jednom oproba u engleskoj prestonici, dok Fulam to hoće da iskoristi kako bi Miitru doveo prekaljenog partnera u napadu, i to bez obeštećenja.

 

 

Podsetimo da je povratnik u Premijer ligu na startu nove sezone uspeo da otkine dva boda favorizovanom Liiverpulu (2:2), zahvaljujući dvostrukom strelcu Mitroviću, a u drugom kolu gostuje ekiipi Vulverhemptona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading