NEPOBEDIV! Mihajlović prvi put vodio Bolonju posle povratka LEUKEMIJE, a potom govorio o svom ZDRAVLJU (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

09.08.2022

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša ispunio obećanje da će sedeti na klupi ekipe u prvom susretu u novoj sezoni, a njegovi izabranici pobedili Kozencu 1:0 u Kupu Italije.

NEPOBEDIV! Mihajlović prvi put vodio Bolonju posle povratka LEUKEMIJE, a potom govorio o svom ZDRAVLJU (VIDEO/FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Fudbaleri Bolonje u ponedeljak su pobedili Kozencu (1:0) u Kupu Italije i to je bila prva utakmica da je domaćina sa klupe vodio trener Siniša Mihajlović, nakon što mu je ponovo dijagnostifikovana leukemija.

Legendarni defanzivac, osvajač evropske i svetske titule sa Crvenom zvezdom bio je prethodnih nekoliko nedelja u bolnici, a ispunio je obećanje da će voditi ekipu u prvom susretu u novoj sezoni.

- Dobro sam sada. Popravljam se iz dana u dan. Toliko volim ovaj posao da zaboravim na sve kad sam pored terena - izjavio je Mihajlović, a preneo Sportmedijaset.

 

 

Govorio je bivši selektor našeg nacionalnog tima o Marku Arnautoviću (33), svom napadaču i najboljem igraču koji se nalazi na radaru Mančester junajteda.

- Marko i ja često pričamo. Imamo poseban odnos i medjusobno poštovanje. Ne znam da li ide ili ostaje, nije na meni da o tome odlučujem. Nadam se da će ostati jer nije ga lako zameniti, ali ako ode, biću srećan zbog njega - zaključio je Siniša.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Marko Arnautović (levo)

Podsetimo, mediji na Apeninima preneli su informaciju da je Bolonja odbila prvu ponudu englskog velikana od 8.500.000 evra za reprezentativca Austrije srpskog porekla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading