SVE ČETIRI POBEDE DOMAĆINA: Totenhem dao četiri Sautemptonu, slavili i Bornmut, Njukasl i Lids (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

06.08.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sveci" poveli u Londonu, a potom doživeli debakl protiv "pevaca". Jedan povratnik u Premijer ligu pobedio, drugi izgubio, dok je najneizvesnije bilo u Jorkširu.

SVE ČETIRI POBEDE DOMAĆINA: Totenhem dao četiri Sautemptonu, slavili i Bornmut, Njukasl i Lids (VIDEO/FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Slavlje fudbalera Totenhema

Aleksandar Mitrović obeležio je subotnji dan u prvom kolu Premijer lige pošto je postigao dva gola u remiju Fulama sa Liverpulom (2:2) na Krejven Kotidžu.

Najubedljivi trijumf zabeležili su fudbaleri Totenhema pošto su savladali Sautempton sa 4:1 na svom stadionu u Londonu.

Zanimljivo da su "sveci" poveli u 12. minutu preko Džejmsa Vord Prausa, a devet minuta kasnije izjednačio je Rajan Sesenjon.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa utakmice Totenhema i Sautemptona

Preokret donosi Erik Dajer u 31. minutu, a potom je usledio autogol Mohameda Salisusau 61. minutu, dok je konačan rezultat postavio Dejan Kuluševski 120 sekundi kasnije.

Povratnik u Premijer ligu, Bornmut bio je bolji 2:0 od Aston Vile kao domaćin pogocima Džefersona Lerme u drugom i Kifera Mura u 80. minutu.

Isti rezultat videli smo i na Sent Džejms Parku, pošto je Njukasl slavio protiv Notingem Foresta preko Fabijana Šera u 58. i Kaluma Vilsona u 78. minutu.

Najneizvesnije bilo je u Jorkširu pošto je Vulverhempton do prednosti doveo Danijel Podens u šestom minutu, a u 24. izjednačio je Rodrigo.

Lids je do preokreta i tri boda (2:1) došao autogolom Rajana Aita Nurija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading