SADA MU TEČE MED I MLEKO: Oglasio se Silva o Mitroviću - FANTASTIČNO!

Autor:

Sport

06.08.2022

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Fulama oduševljen nastupom reprezentativca Srbije - nisu samo golovi!

SADA MU TEČE MED I MLEKO: Oglasio se Silva o Mitroviću - FANTASTIČNO!

Foto: Tanjug/AP

Menadžer Fulama Marko Silva

Menadžer Fulama Marko Silva žestoko je nahvalio srpskog golgetera Aleksandra Mitrovića nakon remija sa Liverpulom (2:2) u 1. kolu Premijer lige na "Krejven Kotidžu".

Silva je očigledno pronašao "žicu" Srbinu, koji se u minulom premijerligaškom mandatu, pod dirigentskom palicom Skota Parkera, nije proslavio.

Imao sam dovoljno vremena da se uverim u kvalitete koje poseduje Mitrović. On ne donosi samo golove, radi mnogo toga za tim i to čini fantastično. Tera protivnika da konstantno bude pod pritiskom - kazao je strateg londonskog kluba komentarišući dva Mitrovićeva gola aktuelnom viceprvaku Engleske.

Fulam je u dva navrata vodio, ali je osvojio samo bod protiv izabranika Jirgena Klopa.

Moramo poštovati kakav kvalitet oni imaju. Ali mi smo bili dobro organizovani, napravili smo svoj posao. U prvom smo delu imali kontrolu, odigrali smo gotovo savršeno. U drugom smo delu imali odgovor na svaki njihov potez. Čak i kad smo primili gol, nismo pali. Čestitam svojim igračima i navijačima - podvukao je Marko Silva.

Fulam će u 2. rundi prvenstva Engleske gostovati Vulvsima 13. avgusta.

Podsetimo, Mitar je prvi Srbin koji je dao "dva komada" još od napadača Crvene zvezde Milana Pavkova, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading