Kao Prosinečki nekada: PSŽ u problemu koji je pre 11 godina zadesio Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

06.08.2022

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Francuske se nije ovome nadao.

Kao Prosinečki nekada: PSŽ u problemu koji je pre 11 godina zadesio Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Robert Prosinečki

Fudbalski savez Francuske još nije verifikovao ugovor Pari Sen Žermena i njegovog trenera Kristofa Galtjea, preneo je "L'Ekip".

Razlog je činjenica da Galtje nije ažurirao trenersku diplomu, odnosno UEFA pro licencu za rad, što je dužan da uradi na svake tri godine polaganjem testa.

Trener PSŽ kontaktirao je FS Francuske i tehničkog direktora FS Francuske Ibera Furnijea kako bi se situacija rešila, a očekuje se da će test polagati tokom naredne reprezentativne pauze.

To tada bi FS Francuske trebalo da dozvoli Kristofu Galtjeu da nesmetano radi, pa se očekuje da će Francuz u subotu od 21 čas biti na klupi "svetaca" u meču prvog kola Lige 1 protiv Klermona.

Podsetimo, sa sličnim problemom se pre 11 godina susrela Crvena zvezda kada Robert Prosinečki nije imao licencu, pa je prvih nekoliko utakmica od dolaska na "Marakanu" zvanično bio samo član stručnog štaba, a ne njegov šef.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading