Nemanja Jović nestao u BERMUDSKOM trouglu!

Autor:

Sport

06.08.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-belo deto.

Nemanja Jović nestao u BERMUDSKOM trouglu!

Foto: Starsport

Nemanja Jović

Mladi fudbaler Partizana Nemanja Jović (19), nakon uvodnog prolećnog dela Superlige Srbije u sezoni 2020/2021. potpuno je nestao sa mape.

Između trenutne propasti u Humskoj, pa preko Aleksandra Stanojevića i novog stratega "parnog valjka" Ilije Stolice, Jović se izgubio kao u Bermudskom trouglu.

Jovića nema nigde niti se više priča i govori o njemu, a šansu da zaigra za crno-bele dao mu je tadašnji šef struke Aleksandar Stanojević. Osim gola protiv Napretka na debiju i Fejnorda u  Ligi konferencija kao i dva pokušaja saplitanja na "večitom derbiju" u aprilu 2021. godine gde je Crvena zvezda savladala Partizan sa 1:0, krilni fudbaler više ništa nije pokazao na terenu.

Ipak, dobijao je šansu kod Stanoja ispred Filipa Stevanovića koji je u junu 2021. godine u suzama napustio Humsku.

Primera radi Jović je u prošloj sezoni odigrao 48 zvaničnih mečeva i u svim takmičenjima upisao svega četiri gola uz šest asistencija. U aktuelnoj sezoni 2022/2023 Jović je pao u 18 plan kod Ilije Stolice i za mesec dana zvaničnog fudbala još uvek nije upisao nastup.

Republika

Foto: Printscreen/Transfermarkt

Statisika Nemanje Jović u Partizanu

Ako su u Partizanu do nedavno planirali da zarade novac prodajom ovog momka, rđav je to posao, jer ruku na srce kom evropskom timu je potreban mladi fudbaler koji nema minute.

Jović još uvek nema 20 godina, a ugovor sa Partizanom ima do leta 2024. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Sok

06.08.2022 13:34

Govna od uprave nas ugasiše.

Milan

07.08.2022 06:11

Vučelić i Vazura su tu da unište Partizan. A Stolica je jednostavno nesposoban