SAMO ZVEZDA SRBIJU SPASAVA! Crveno-beli čuvaju nacionalni KOEFICIJENT, Partizan, Čukari i Radnički PODBACILI (FOTO)

Autor:

Sport

05.08.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš šampion ne može sve sam, ako ostali klubovi nastave ovako, ne piše nam se dobro, poručuje Dragoslav Stepanović

SAMO ZVEZDA SRBIJU SPASAVA! Crveno-beli čuvaju nacionalni KOEFICIJENT, Partizan, Čukari i Radnički PODBACILI (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Srpski klubovi tonu kada je u pitanju nacionalni koeficijent na UEFA listi, a u životu ih drži samo Crvena zvezda! Pobeda crveno-belih protiv Pjunika (5:0), uz poraze Partizana od AEK (2:1) i Čukaričkog od Tventea (3:1), kao i neočekivanu eliminaciju niškog Radničkog u dvomeču s Gzirom, doveli su do toga da Srbija u sezoni 2022/23. sakupi 1.000 bodova.

To ne bi smelo da se dešava, naročito jer je naša zemlja tekuću kalendarsku godinu počela na 11. poziciji, koja dogodine garantuje pet predstavnika u evrokupovima (prvak ide direktno u Ligu šampiona).

Republika

Foto: printscreen/https://www.uefa.com/

Trenutna UEFA lista

Zasad je više bodova od nas skupila Severna Makedonija - 1.500, zatim slede Vels i Estonija sa po 1.166, dok Gruzija, Litvanija, Jermenija imaju po 1.125.

DOBRA KOMBINACIJA

Tim povodom smo nazvali legendarnog trenera Dragoslava Stepanovića (73), koji je u razgovoru za portal Republika.rs poručio da i ostali domaći klubovi moraju da slede Zvezdine rezultate.

- Oduševljen sam kako crveno-beli igraju ove sezone. Onaj Bukari, on je prava munja. Vidi se da Dejan Stanković to sve drži maksimalno utegnuto i da je napravio dobru kombinaciju sastavljenu od Zvezdine dece i kvalitetnih stranaca. Verujem da će klub s Marakane nastaviti s dobrim partijama i da će predstavljati Srbiju na najbolji mogući način, što će se odraziti i na nacionalni koeficijent. Ako ostali nastave ovako, ne piše nam se dobro, moramo biti svesni da Zvezda ne može sve sama - objasnio je čuveni Stepi.

Republika

Foto: Starsport

Dragoslav Stepanović

On se osvrnuo i na slabe partije Partizana ove sezone, i to ne samo u Evropi već i u domaćem prvenstvu.

NIŠTA NE VALJA

- Ne znam šta bih rekao za crno-bele. Ovo nikako ne valja, zakazali su na svim poljima. Pitanje je šta će biti s trenerom, verujem da čekaju da nađu novog, pa će onda smeniti Stolicu. Ako ovako nastave, teško će proći dalje. Videćemo šta će biti na narednom meču u Beogradu, da li će uspeti da se bar malo konsoliduju - rekao je Stepanović.

Republika

Foto: FK Partizan

Mora to bolje - Fudbaleri Partizana

Međutim, nekadašnji šef stručnog štaba Ajntrahta istakao je da i Čukarički ne stoji najbolje.

- Video sam i da su Brđani poraženi od Tventea i to još u Beogradu. Takve stvari ne bi trebalo da se događaju, posebno jer Holanđani nisu ništa posebno. Igraju prosečno - zaključio je poznati trener.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading