BIVŠI ARBITAR U HUMSKOJ: Grujića plaća Partizan za bolji sudijski tretman!

Autor:

Sport

05.08.2022

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji sudija Danilo Grujić, koji je u više navrata delio pravdu na večitim derbijima, ubuduće će biti na platnom spisku Fudbalskog kluba Partizan.

BIVŠI ARBITAR U HUMSKOJ: Grujića plaća Partizan za bolji sudijski tretman!

Foto: Starsport

Doskorašnji arbitar, koji je prošle godine okačio pištaljku o klin, biće zadužen za odnose crno-belih sa sudijama. Danilo Grujić, koji nikada nije krio svoje navijačko opredeljenje, poručio je za Republiku da je spreman za novi izazov.

- Tačno je da bi trebalo da počnem da radim u Partizanu, ali to još uvek nije zvanično potvrđeno. Moram da dobijem dozvolu iz MUP da bih se pridružio crno-belima. Nadam se da će se sve biti gotovo u narednim danima - objasnio je Grujić, koji je putovao sa crno-belima u Larnaku na meč protiv AEK-a u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Ovim povodom pokušali smo da kontaktiramo i čelnike FK Partizan, ali do zaključenja broja nisu odgovorili na pozive i poruke.

Inače, Danilo se našao u centru pažnje kada se na društvenoj mreži Fejsbuk pridružio grupi Grobari Čokot, kao još uvek aktivni sudija. Sudijska organizacija je ovaj skandal pokušala da prikrije tvrdnjom da je Grujićev Fejsbuk profil lažan.

Takođe, on je pratio i fan stranicu Almamija Moreire, i to iz vremena dok je tamnoputi fudbaler igrao za Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading